Stage lopen bij QBTEC

Bij QBTEC bieden we stageplekken aan Mbo- en Hbo-studenten. De werkzaamheden bij QBTEC lopen erg uiteen, waardoor wij studenten van verschillende studierichtingen de mogelijkheid kunnen bieden om bij ons ervaring op te doen. Denk techniek, marketing, administratie, economie of bestuurskunde. En bevalt het stage lopen? Misschien kun je dan écht bij QBTEC aan de slag! 

Mbo-opleidingen

Je eerste stappen zetten en ervaring opdoen bij Europa’s grootste producent van professionele kook- en frituurinstallaties? QBTEC biedt stageplekken aan zowel BOL- als BBL-studenten. Bij QBTEC is er ruimte voor korte stages van bijvoorbeeld 1 maand, zoals de snuffelstage of een praktijkopdracht. Maar ook langere stages van bijvoorbeeld 5 maanden zijn mogelijk. Je draait dan echt mee op de werkvloer in een team.

BBL bij QBTEC woerden
QBTEC leerbedrijf HBO

Hbo-opleidingen

Volg je een Hbo-studie en zit je in de laatste fase van je bachelor of master? En ben je op zoek naar een uitdagende onderzoeksstage of afstudeeronderzoek? Van technisch tekenaar en finance tot marketing, we geven studenten uit verschillende richtingen de kans om bij QBTEC praktijkervaring op te doen.

Praktisch onderwijs

Bij QBTEC slaan we graag een brug tussen theorie en praktijk. Studenten zijn de toekomst voor het vak en ons bedrijf! Daarom werken we samen met vele scholen zoals Hogeschool Rotterdam, Avans Hogeschool, ROC Midden Nederland, Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Utrecht, MAKE Center en de TechnoHUB en investeren we veel in stagiaires.

Leerbedrijf

QBTEC is een Kenteq en SBB erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om studenten een volwaardige stageplek te bieden. Wij zijn trots op deze erkenning en we hopen in de komende jaren veel studenten te mogen begeleiden. Ook zijn we lid van plaatselijke initiatieven, zoals het WTT (Stichting Woerdens Techniek Talent), de TechnoHUB en MAKE Center.

En dit is slechts een greep uit de mogelijkheden die er binnen QBTEC beschikbaar zijn…