Innovatie

Onze innovaties en productvernieuwingen zijn al meer dan een halve eeuw toonaangevend in Europa. Een reputatie waar we trots op zijn! In ons R&D kenniscentrum houdt een team van ervaren Technical Engineers zich dagelijks bezig met het innoveren en ontwikkelen van onze producten. We volgen de trends in de wetgeving rondom hygiëne, milieu en veiligheid zeer nauw om ervoor te zorgen dat we de ondernemer een professionele werkplek kunnen bieden die aan alle eisen voldoet. Naadloos voor schoonmaakgemak, energiezuinig en oerdegelijk. Betrouwbare apparatuur, die we blijven finetunen. We kijken graag kritisch naar ons product, omdat we weten dat u dat ook doet.

QBTEC Professionele kookinstallaties frituurinstallaties

Ongeëvenaarde kwaliteit

U kent uw klanten als geen ander en het zijn dan ook uw ervaringen en wensen die we verwerken in onze producten. We streven altijd naar optimale gebruiksvriendelijkheid, gecombineerd met een stijlvol design. Kortom, een frituurinstallatie of horeca keuken die onmisbaar is in uw zaak.

De frituurinstallaties die door QBTEC worden gefabriceerd hebben het hoogst gecertificeerde rendement ter wereld en zijn daardoor ook de meest zuinige. Van onze klanten horen we vaak dat ze onder de indruk zijn van de enorme besparing op vet- en energieverbruik.

directie bij nieuwe kantbank fabriek qbtec woerden

QBTEC breidt machinepark uit met vier nieuwe kantbanken

De afgelopen drie jaar hebben we veel geïnvesteerd in nieuwe machines op de plaatwerkerij. Zo hebben we de robot-, de 3- en de 1,25 meter kantbanken van SafanDarley aangeschaft. Sinds die tijd maken wij ook gebruik van het softwareprogramma AutoPOL. Dit programma leest de 3D tekeningen van de tekenkamer en genereert op basis hiervan volautomatische kantprogramma’s. Hierdoor hoeven wij niet meer aan de kantbanken zelf te programmeren, wat een grote tijdswinst oplevert.

De nieuwe kantbanken zijn onder andere voorzien van hoekmeetsystemen, laserlijnprojectie, hydraulische gereedschapsklemming, plaatvolgsysteem en een volautomatische dubbeldruktafel.

Dries Okkerman: “Met deze investering heeft de plaatwerkerij een ultramodern machinepark waar we met recht trots op mogen zijn!”

qbtec fabriek woerden

Lasrobot

Wanneer u ons bedrijf bezoekt en een rondleiding door ons productieproces krijgt, vallen de lasrobots altijd op. Op zichzelf bewegende armen die procesmatig en heel secuur vaste werkzaamheden verrichten. We hebben in totaal 6 robotarmen, die verschillende gestandaardiseerde producten lassen tot halffabricaten. Onze lasrobots lassen op jaarbasis ruim 8000 basissen van ketels. Vervangen ze onze mannen? Zeker niet! Lassen is een ambacht, de menselijke hand die een halffabricaat tot een perfect geheel krijgt hebben we daarbij ongekend hard nodig.

Eco Care logo

Eco Care

We hebben er allemaal mee te maken en worden er dagelijks mee geconfronteerd: klimaatverandering, energie en milieu. Iedereen kent de spraakmakende documentaire van Al Gore; An Inconvenient Truth, over het opwarmen van de aarde en de rol die wij als mens daarbij innemen. Ook zakelijk gezien is de tijd aangebroken om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Het aantal horecabedrijven dat het Nieuwe Ondernemen heeft ontdekt groeit met de dag. De overheid gaat duurzaam inkopen en de fastservice-ondernemer lijkt er ook rijp voor. Sommige MVO-maatregelen leveren direct winst op! Kiremko biedt ’s werelds meest milieubewuste frituurinstallaties aan en voorziet deze van het Eco Care label.

Alle voordelen van het Eco Care label:

  • Gegarandeerd het laagste energieverbruik. Dit is goed voor het milieu en uw portemonnee.
  • De laagste CO2 uitstoot ter wereld.
  • De uitlaatgassen van de HR oven zijn schoon.
  • In de Europese regelgeving staat aangegeven dat de uitstoot van CO (koolmonoxide) niet hoger mag zijn dan 100ppm. Onze ovens hebben een CO uitstoot van nog geen 2ppm.
  • Vernieuwde afzuigmotor die 30% minder energie verbruikt.