Werken bij QBTEC

Bekijk hier een overzicht van alle vacatures bij QBTEC, het bedrijf waar we dagelijks met veel toewijding professionele frituur- en kookapparatuur produceren. Ons bedrijf bestaat uit een waardevolle vaste club medewerkers, waarvan de oudste inmiddels de 70 is gepasseerd en al langer dan 49,5 jaar bij ons in dienst is! Omdat wij groeien, hebben wij regelmatig vacatures open staan, van lasser tot accountmanager. Ben jij onze nieuwe ondernemende, kwaliteitsgerichte en stressbestendige aanwinst? Solliciteer dan snel!

Bekijk ons bedrijfsproces

Actuele vacatures

Wat kun je worden bij QBTEC?

Lasser (Tig)

 
Als TIG-lasser ben je dagelijks bezig met het bewerken van staal en RVS tot onderdelen voor frituurinstallaties. Naast het lassen behoren richten, vijlen, slijpen, polijsten, poetsen en lijmen tot je taken.

Assembleur

 
In deze functie monteer je aan de hand van voorschriften en aangeleverde onderdelen complete frituurinstallaties en andere producten die tot het assortiment van QBTEC behoren.

Medewerker kantbank

 
Als medewerker kantbank is het jouw taak om met behulp van diverse machines, gereedschappen en hulpmiddelen plaatmaterialen zoals RVS, staal, zincor en aluminium te bewerken tot onderdelen voor de afdelingen lasserij en assemblage.

Servicemonteur

 
Als servicemonteur ben je dagelijks bezig met het verlenen van service en het repareren van storingen aan frituur- en afzuiginstallaties en overige QBTEC- producten bij klanten. Ook verricht je de jaarlijkse onderhoudsbeurten en help je bij het plaatsen van compleet nieuwe installaties.

Technisch tekenaar

 
Een technische tekenaar houdt zich bezig met het uitwerken en tekenen van constructies en plaatuitslagen. Ook werk je verkooptekeningen uit en voorzie je deze van nadere informatie.

Medewerker Research & Development

 
Een medewerker R&D is verantwoordelijk voor het traject van conceptfase tot en met de inbedrijfstelling van producten en/of processen. Je optimaliseert bestaande ontwerpen, ontwikkelt nieuwe toepassingen in het assortiment en vertaalt innovaties naar concrete technische toepassingen.

Leerbedrijf

Een leerbedrijf is een bedrijf waar een scholier die een opleiding volgt stage kan lopen. Vaak zijn dit opleidingen waarbij de scholier slechts een of twee dagen per week naar school gaat. De overige dagen is de scholier dan bij het leerbedrijf aanwezig om de theorielessen van de opleiding in de praktijk te oefenen. QBTEC is een Kenteq erkend leerbedrijf. Ook zijn we lid van plaatselijke initiatieven, zoals het WTT (Stichting Woerdens Techniek Talent).

vacatures QBTEC