Onze merken

QBTEC is de overkoepelende organisatie van zes A-merken. Kiremko en Perfecta zijn bekende namen in de cafetariabranche, Smitto is het merk voor visbakovens, Qook! voor horeca-apparatuur, Adieu voor bakplaten en HiFri voor heteluchtovens. Vanuit ons hoofdkantoor in Woerden wordt dagelijks een onschatbare hoeveelheid ervaring gebundeld om onze klanten te kunnen voorzien van de beste kook- en frituurinstallaties ter wereld. Door goed te kijken naar de situatie, de wensen en eisen en de benodigde capaciteit komen we samen tot de beste oplossing.

Zes A-merken onder één dak

Kiremko

Bakwanden en frituurinstallaties
Een frituurinstallatie van Kiremko is dankzij het stijlvolle design een echte blikvanger in uw zaak. Onze installaties zijn zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig schoon te houden.

Qook!

Professionele keukens op maat
Qook! is hét merk voor maatwerk horeca keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Gemak, modern design en degelijkheid zijn in de grootkeuken oplossingen van Qook! smaakvol met elkaar verenigd in een naadloos fornuis.

Perfecta

Bakwanden en frituurinstallaties
Professionele bakwand of frituurinstallatie kopen? Perfecta vormt de perfecte keuze. U kunt rekenen op topkwaliteit, in combinatie met de mogelijkheid de bakwand volledig naar wens samen te stellen.

Smitto

Visbakovens
Met een Smitto visbakoven zit u gebakken! Van enorm uitgebreid tot super compact en van standaard tot maatwerk, bij Smitto vindt u op iedere frituurvraag een passende frituuroplossing! Wanneer mogen we voor u aan de slag?

Adieu

Gietijzeren horeca bakplaat
Aan te raden voor iedere professionele kok. Op de bakplaten van Adieu bereidt u gerechten zonder – of met zeer weinig – vetstoffen. En dat zonder kleven, aanbranden of smaakoverdracht.

HiFri

Frituren zonder olie of vet
De ovens van HiFri werken met hete lucht en stoom. Er komt geen druppeltje vet aan te pas. En toch zijn de snacks die u bereidt met de HiFri net zo krokant en lekker als traditioneel bereide snacks.

Dé producent van professionele
kook- en frituurinstallaties

Dagelijks werken onze toegewijde medewerkers aan kookmeubels en frituurinstallaties in onze fabriek in Woerden. We leveren maatwerk, zodat we altijd in staat zijn volledig aan de wensen van onze afnemers te voldoen.

frituurinstallaties op maat