Een toegewijd team van ervaren medewerkers werkt met zorg en deskundigheid aan iedere frituur horeca of kookmeubel dat onze fabriek verlaat. Hierdoor levert QBTEC altijd horecamateriaal van topkwaliteit. Een degelijke kwaliteit die ons gebracht heeft tot het volume wat we nu hebben, dat vinden we iets om trots op te zijn.

Wij blijven innoveren en streven ernaar om goede frituur- en kookoplossingen neer te zetten. Dagelijks zetten onze enthousiaste medewerkers zich in om onze frituurovens en horecakeukens nóg beter en mooier te maken. Door het leveren van maatwerk zijn wij altijd in staat om aan uw wensen te voldoen!

Maak kennis met ’s werelds beste merken voor frituur- en kookoplossingen

Kiremko

Bakwanden en frituurinstallaties
Een frituurinstallatie van Kiremko is dankzij het stijlvolle design een echte blikvanger in uw zaak. Onze installaties zijn zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig schoon te houden.

Qook!

Hoogwaardige keukens
Qook! is hét merk voor maatwerk horeca keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Gemak, modern design en degelijkheid zijn in de grootkeuken oplossingen van Qook! smaakvol met elkaar verenigd in een naadloos fornuis.

Perfecta

Bakwanden en frituurinstallaties
Professionele bakwand of frituurinstallatie kopen? Perfecta vormt de perfecte keuze. U kunt rekenen op topkwaliteit, in combinatie met de mogelijkheid de bakwand volledig naar wens samen te stellen.

Smitto

Visbakovens
Met een Smitto visbakoven zit u gebakken! Van enorm uitgebreid tot super compact en van standaard tot maatwerk, bij Smitto vindt u op iedere frituurvraag een passende frituuroplossing! Wanneer mogen we voor u aan de slag?

Adieu

Gietijzeren horeca bakplaat
Aan te raden voor iedere professionele kok. Op de bakplaten van Adieu bereidt u gerechten zonder – of met zeer weinig – vetstoffen. En dat zonder kleven, aanbranden of smaakoverdracht.

HiFri

Frituren zonder olie of vet
De ovens van HiFri werken met hete lucht en stoom. Er komt geen druppeltje vet aan te pas. En toch zijn de snacks die u bereidt met de HiFri net zo krokant en lekker als traditioneel bereide snacks.

Keukenapparatuur horeca op maat gemaakt

Het is ontzettend belangrijk dat uw horecamachines altijd in topconditie zijn. Daarom biedt QBTEC een uitgebreide onderhouds- en reparatieservice. Ons deskundige serviceteam staat 24 uur per dag voor u klaar. Heeft u te maken met een storing van uw horeca oven, horeca heteluchtovens of bakwanden frituur? Onze ervaren servicemonteurs komen bij u langs. Ook verrichten zij de jaarlijkse onderhoudsbeurten van uw horeca apparatuur en helpen zij bij het plaatsen van nieuwe installaties.