Innovatie producten R & D

Onze innovaties en productvernieuwingen zijn al meer dan een halve eeuw toonaangevend in Europa. Een reputatie waar we trots op zijn. Met een team van ervaren Technical Engineers zijn we onze producten in ons R & D kenniscentrum dagelijks aan het innoveren en ontwikkelen. We volgen de trends in de wetgeving rondom hygiëne, milieu en veiligheid zeer nauw om ervoor te zorgen dat we de ondernemer een professionele werkplek bieden die aan alle eisen voldoet. Naadloos voor schoonmaakgemak, energiezuinig en oerdegelijk. Een betrouwbare frituurinstallatie in die we blijven fine-tunen. We kijken graag kritisch naar ons product omdat we weten dat u dat ook doet.

QBTEC ongeëvenaarde kwaliteit!

Al bijna een halve eeuw is QBTEC koploper in ontwikkelingen en innovatie op het gebied van frituurinstallaties. Velen hebben ons gekopieerd, maar nooit geëvenaard. U kent uw klanten als geen ander en het zijn dan ook uw ervaringen en wensen die we verwerken in de ovens. We streven altijd naar optimale gebruiksvriendelijkheid, gecombineerd met een stijlvol design. Kortom een frituurinstallatie die niet is te missen in uw zaak.

De frituurinstallaties die door QBTEC worden gefabriceerd hebben het hoogst gecertificeerde rendement ter wereld en zijn daardoor ook de meest zuinige. Van onze klanten horen we ook vaak dat ze onder de indruk zijn van de enorme besparing op vet- en energieverbruik. De stijgende energiekosten en vetprijzen zijn niet de enige reden dat er voor een van onze merken frituurinstallaties wordt gekozen.

HR friteuse (Hoog Rendement)

Van overheidswege uit worden fabrikanten gestimuleerd om energiezuinige en milieubewuste apparatuur te produceren. QBTEC heeft hieraan al in een zeer vroeg stadium gevolg gegeven.

Mede daardoor maakt QBTEC nu de meest energiezuinige frituurbakwanden ter wereld produceert. Kiremko wilde niet alleen milieuvriendelijke apparatuur produceren, die èn energie èn vet besparen. Nee, Kiremko wilde daarnaast dit voordeel ook nog eens combineren met een zeer hoge bakcapaciteit.

Het geheim van dit hoge bakvermogen en zuinig vetverbruik van vet zijn o.a. het gebruik van de warmtewisselaars in de frituurketels, waardoor het aantal vierkante centimeters verwarmd oppervlakte zeer groot is, waardoor weer een veel lagere ketelwandtemperatuur, waardoor weer langere levensduur van de ketels en langere standtijd van uw vet, omdat u op 160 of 170 graden kunt bakken. U bakt met één HR ketel maar liefst 350 porties frites van 200 gram per uur.

Techniek van de branders

Naast de verbrandingstechniek is ook de besturingstechniek verder geoptimaliseerd. De besturingstechniek is voorzien van modulerende branders en de capaciteit kan daarnaast ook handmatig variabel worden ingeregeld, wat met name voor de cafetariahouder die zelf voorbakt heel erg handig is.

Eveneens is de besturing voorzien van turbotoetsen en baktijdenprogramma's. Het slijtvaste glazen bedieningspaneel is speciaal ontwikkeld voor een betere hygiëne en een zeer eenvoudige bediening. Wanneer u dit zelf wilt zien, kom dan naar onze fabriek, waar u naar hartelust kunt proefbakken!

ecocare

Ecocare

We hebben er allemaal mee te maken en worden er dagelijks mee geconfronteerd: klimaatverandering, energie en milieu. Iedereen kent de spraakmakende documentaire van Al Gore, An Inconvenient Truth, over het opwarmen van de aarde en de rol die wij als mens daarbij innemen. Ook zakelijk gezien is de tijd aangebroken om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Het aantal horecabedrijven dat het Nieuwe Ondernemen heeft ontdekt groeit met de dag, de overheid gaat duurzaam inkopen en de fastservice-ondernemer lijkt er ook rijp voor. Sommige MVO-maatregelen leveren direct winst op! Kiremko biedt 's werelds meest milieubewuste frituurinstallatie aan en voorziet deze van het Eco Care label.

  • het laagste energieverbruik, is goed voor milieu en voor uw portemonnee
  • de laagste CO2 uitstoot ter wereld
  • de uitlaatgassen van de HR oven zijn schoon
  • in de Europese regelgeving staat aangegeven dat de uitstoot van CO (koolmonoxide) niet hoger mag zijn dan 100ppm
  • onze ovens hebben een CO uitstoot van nog geen 2ppm.
  • vernieuwde afzuigmotor die 30% minder energie verbruikt

Diamond bakplaat

Energiezuinig, supersnel, smaakvol design, intelligent, onze Diamond Bakplaat is de nieuwe generatie bakplaat waarvan iedere ondernemer zal gaan smullen.

Door de speciale diamanten toplaag van de bakplaat behoren aanbakken en smaakoverdracht voorgoed tot het verleden. De Diamond Bakplaat wordt naadloos in de frituur- of kookinstallatie geïntegreerd.

Alle voordelen van de Diamond bakplaat:

  • energiebesparing van 50%
  • binnen 3 minuten op een temperatuur van 200 graden
  • een groot aantal verschillende zones die ieder separaat aan te sturen zijn

logo qbtec wit

Privacy Policy Cookie Policy
Middellandse Zee 9, 3446 CG Woerden
T +31 (0)348-475555 F +31 (0)348-471071
info@qbtec.nl