Onze Merken

Adieu

Adieu

De bakplaten van Adieu bestaan uit massief, speciaal bewerkt gietijzer zonder antikleeflaag. Deze bakplaten zijn uniek, omdat u hierop gerechten kunt bereiden zonder – of met zeer weinig – vetstoffen. En dat zonder kleven, aanbranden of smaakoverdracht. Ook het grillen van producten is mogelijk. U kunt zelfs met pannen koken op een bakplaat van Adieu!

Bezoek website


Hifri

Hifri

Frituren zonder vet? HiFri® maakt het mogelijk. Met het merk HiFri® voldoet QBTEC aan de vraag naar gezondere frituuroplossingen. De ovens van HiFri® werken met hete lucht en stoom. Er komt geen druppeltje vet aan te pas. En toch zijn de snacks die u bereidt met de HiFri net zo krokant en lekker als traditioneel bereide snacks.

Bezoek website


Kiremko

Kiremko

Een frituurinstallatie van Kiremko is dankzij het stijlvolle design een echte blikvanger in uw zaak. Onze installaties zijn bovendien zeer gebruiksvriendelijk. De roestvrijstalen werkoppervlakken en panelen hebben bijvoorbeeld geen naden. Schoonhouden is dus heel eenvoudig.

Bezoek website


Perfecta

Perfecta

Perfecta is het merk van QBTEC met de langste historie. De frituurinstallaties van Perfecta zijn dan ook een vertrouwd gezicht in vele Nederlandse horecagelegenheden. Perfecta bestaat inmiddels 70 jaar en viert dit met een nieuw model: de Retro. Deze bakwand heeft een opvallende vormgeving en is verkrijgbaar met de allerlaatste innovaties, zoals een HR-friteuse en automatische vetfiltrering.

Bezoek website


Qook

Qook

De prachtig vormgegeven horeca-apparatuur van Qook! is een lust voor het oog. De Qook! fornuizen zijn behalve mooi ook zeer gebruiksvriendelijk. Zo worden alle elementen volledig naadloos geïntegreerd, waardoor de fornuizen gemakkelijk zijn te reinigen. De Qook!-producten voldoen aan alle eisen van de moderne horecaondernemer.

Bezoek website


Smitto

Smitto

Denkt u aan gebakken vis, dan denkt u aan Smitto. De visbakovens van Smitto zijn bijzonder populair in plaatsen als Spakenburg en Volendam, waar meer dan 80% van de ondernemers werkt met een Smitto visbakoven. Met andere woorden: de echte visliefhebber kiest voor Smitto. Ook de visbakovens van Smitto worden volledig op maat voor u gebouwd.

Bezoek website

logo qbtec wit

Privacy Policy Cookie Policy
Middellandse Zee 9, 3446 CG Woerden
T +31 (0)348-475555 F +31 (0)348-471071
info@qbtec.nl