Home Slider01

QBTEC

the frying- and cooking equipment professionals prefer

QBTEC is Europa’s grootste producent van professionele kook- en frituurinstallaties en is de naam van de overkoepelende organisatie voor 6 A merken: Kiremko, Perfecta, Smitto, Qook!, Adieu en Hifri. We denken graag met u mee om gezamenlijk tot slimme frituur- en kookoplossingen te komen. Daarbij gaan we verder dan alleen het leveren en bewerken van producten. We zoeken totaaloplossingen voor een specifieke situatie, waarmee we zorgen uit handen nemen en de kwaliteit van het eindproduct vergroten.

Frituur en kookoplossingen

Van frietfiets tot industriële op maat gemaakte keukens.

Kies een van onze merken voor meer informatie.

 • QOOK keukens op maat

  QOOK keukens op maat

 • Kiremko bakwanden

  Kiremko bakwanden

 • Perfecta friteuses

  Perfecta friteuses

 • QOOK keukens op maat

  QOOK keukens op maat

  Qook! is hèt merk voor maatwerk horeca apparatuur van ongeëvenaarde kwaliteit.

  Qook! is als wand- of eilandopstelling, in recht of rond design op maat verkrijgbaar. Het fornuis wordt geheel aangepast aan de wensen van de chefkok. Kookt u met inductie, gas of allebei? Alle componenten worden op maat naadloos in het fornuis verwerkt. Het Qook! fornuis is door het ontbreken van naden, kieren en koppelstrips zeer praktisch en hygiënisch. Qook!-design werkbanken, spoeltafels en afzuigkappen maken de horecakeuken compleet.

  Bezoek site
 • Kiremko bakwanden

  Kiremko bakwanden

  Kiremko is al een halve eeuw de marktleider in Europa. Onze frituurinstallaties voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zijn energiezuinig en verbruiken weinig frituurolie.

  Bezoek site
 • Perfecta friteuses

  Perfecta friteuses

  Een frituuroven van Perfecta is duurzaam, de bakovens gaan zeer lang mee, bakt met gemak enorme hoeveelheden en verbruikt weinig gas, olie of vet.

  Bezoek site

 • Smitto (vis) bakovens

  Smitto (vis) bakovens

 • Hifri, frituren zonder vet

  Hifri, frituren zonder vet

 • Adieu bakplaat

  Adieu bakplaat

 • Smitto (vis) bakovens

  Smitto (vis) bakovens

  De (vis)bakovens van Smitto zijn tot op de dag van vandaag een begrip, want alleen al in Spakenburg en Volendam gebruiken meer dan 80% van de ondernemers een visbakoven van Smitto.

  Bezoek site
 • Hifri, frituren zonder vet

  Hifri, frituren zonder vet

  Frituren zonder olie of vet. Nèt zo krokant, nèt zo lekker. Maar wèl véél gezonder.

  Bezoek site
 • Adieu bakplaat

  Adieu bakplaat

  ADIEU is de enige gietijzeren bakplaat ter wereld waarop men gerechten kan bereiden zonder - of met een minimum aan - vetstoffen.

  Bezoek site

Service

De kracht van QBTEC

Dagelijks werkt een toegewijd team van medewerkers met zorg en deskundigheid aan iedere frituurinstallatie of kookmeubel die onze fabriek verlaat. Ons bedrijf bestaat uit een waardevolle vaste club medewerkers waarvan de oudste inmiddels 71 jaar is en een dienstverband heeft van 49,5 jaar! Dagelijks wordt er met toewijding en deskundigheid gewerkt aan iedere installatie die onze fabriek verlaat, dat vertaalt zich in een kwaliteit. Een degelijke kwaliteit die ons gebracht heeft tot het volume wat we nu hebben, dat vinden we iets om trots op te zijn.

Actuele vacatures

Vacature Assemblage medewerker

Assemblage medewerker

Vacature Service Monteur

Service Monteur

Vacature Account Manager

Account Manager

Vacature R&D Software Engineer

R&D Software Engineer

De winnaars van QBTEC

Uiteraard vinden wij dat we de beste kook- en frituuroplossingen produceren maar dat zou iedere fabrikant over zichzelf zeggen, toch? Dus een echte kroon op ons werk is het wanneer ondernemers of eindgebruikers prijzen in de wacht slepen die ertoe doen. Zo wonnen de mannen van de DAPP Frietwinkel in Utrecht vorig jaar nog de AD Friettest dit jaar ging de award naar De Ermelosche frietzaak. Beide trotse gebruikers van onze merken frituurovens. Natuurlijk is het de prestatie van de ondernemer maar het mag bijna geen toeval meer heten dat we zowel in de friettest, de oliebollentest als de cafetaria top 100 al jaren ondernemers zien winnen die een merk van ons gebruiken.

Fish and Chipshop of the year winnaar

Fish and Chipshop of the year winnaar

Cafetaria top 100 winnaar 2013

Cafetaria top 100 winnaar 2013

Winnaar Ad friettest 2016

Winnaar Ad friettest 2016

Cafetaria top 100 winnaar 2015

Cafetaria top 100 winnaar 2015

Winnaar AD friettest 2015

Winnaar AD friettest 2015

Winnaar AD oliebollentest 2014

Winnaar AD oliebollentest 2014

Leerbedrijf en Service

Goed opgeleide medewerkers zijn onmisbaar voor ieder bedrijf. De kennis die we de in al die jaren hebben opgedaan wordt intern gedeeld zodat de constante kwaliteit van onze producten ook voor de toekomst gewaarborgd is.

Leerbedrijf

Leerbedrijf

Omdat we graag een brug slaan tussen theorie en praktijk zijn we niet alleen een Kenteq erkend leerbedrijf ook zijn we bijvoorbeeld lid van meer plaatselijke initiatieven zoals het WTT (Stichting Woerdens Techniek Talent). We merken al jaren dat er binnen de hele metaalbranche behoefte is aan goed opgeleid personeel. Een groot deel van onze arbeidsplaatsen zijn techniek gerelateerd dus dat we daar zelf in investeren komt uiteindelijk onze producten ten goede. In de praktijk zien we ook dat onze leerlingen veelal daadwerkelijk een arbeidsplaats kunnen blijven invullen, beter kun je het niet krijgen.

Lees meer

Service

Service

Onze volledig uitgeruste ervaren servicemonteurs zijn snel ter plaatse wanneer er zicht onverhoopt iets voordoet. We staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar om u zo snel mogelijk weer actief te krijgen. Daarnaast verzorgen we uiteraard ook verschillende vormen van onderhoud om ervoor te zorgen dat uw apparatuur blijvend optimaal presteert. Het is gebleken dat de levensduur van uw apparatuur wezenlijk verlengt door gedegen onderhoud, we informeren u hier graag over.

Lees meer

logo qbtec wit

Privacy Policy Cookie Policy
Middellandse Zee 9, 3446 CG Woerden
T +31 (0)348-475555 F +31 (0)348-471071
info@qbtec.nl